Poštovani kupci, naša web stranica sportisimo.hr je deaktivirana. Proizvodi se više ne mogu naručiti na ovoj domeni. Ako ste već kupili proizvode od nas i želite ih vratiti, ili reklamirati, to možete učiniti ukoliko slijedite OVDJE opisanu proceduru. Nove narudžbe s dostavom u Hrvatsku vršite putem domene sportisimo.com. Hvala na razumijevanju!

Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 8
0x
MESTIC

MESTIC THERMO ELETRIC MTEC-25 AC/DC

Putni hladnjak Kod: 205244
Rasprodano
Popis
S hladnjakom Mestic THERMO ELETRIC MTEC-25 AC/DC od 25 litara možeš držati dovoljno hrane i pića hladnim. Hladnjak možeš jednostavno spojiti ...
Popis

MESTIC THERMO ELETRIC MTEC-25 AC/DC

S hladnjakom Mestic THERMO ELETRIC MTEC-25 AC/DC od 25 litara možeš držati dovoljno hrane i pića hladnim. Hladnjak možeš jednostavno spojiti i na utičnicu i na automobil. U blizini se uvijek mogu popiti osvježavajuća pića ili svježa hrana. Rashladna kutija ima punu izolaciju od pjene, odnosno debljina izolacije je svugdje ista, uključujući kutove i dno. To će održavati tvoju hranu i piće hladnima. Putni hladnjak može se hladiti s temperaturama do 20° C nižim od temperature okoline. Da bi u potpunosti iskoristio/la hlađenje, ne zaboravi staviti sirovine u putni hladnjak koji je već ohlađen. U rashladnu kutiju možeš staviti proizvode zapremine do 25 l. Unatoč činjenici da se hladnjak čini malim dimenzijama, dovoljno je velik da stane na PET boce od 1,5 l. Zahvaljujući maloj težini, kutiju možeš iznijeti vani u bilo koje vrijeme. Sigurno ćeš cijeniti prostor za odlaganje u poklopcu, koji je posebno dizajniran za spremanje kabela. Zahvaljujući posebnom poklopcu, više ti neće smetati niti jedan kabel dok ga nosiš i možda ga nećeš tako brzo izgubiti.

  • termoelektrični hladnjak
  • hladi se do 20°C u odnosu na temperaturu okoline
  • može se spojiti na 12V i 230V
  • eko način rada i način grijanja

Tehnički podaci

Materijal
plastika
Širina
39 cm
Visina
40.7 cm
Dubina
30 cm
Obujam
25 l
Težina
4 kg
Kod proizvoda
205244
Kod dobavljača
1502910
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Ocjena 0
Ocjena
O marci
MESTIC