Poštovani kupci, naša web stranica sportisimo.hr je deaktivirana. Proizvodi se više ne mogu naručiti na ovoj domeni. Ako ste već kupili proizvode od nas i želite ih vratiti, ili reklamirati, to možete učiniti ukoliko slijedite OVDJE opisanu proceduru. Nove narudžbe s dostavom u Hrvatsku vršite putem domene sportisimo.com. Hvala na razumijevanju!

Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 6
72x
LOAP

LOAP HUNTER 45

Planinarski ruksak Kod: 108764
Boja Crna
Veličina os

Na skladištu

Od 26.9. do 30.9. kod tebe s našom dostavljačkom službom

Dostava
42,95 € Originalna cijena: 47,95 €
Originalna cijena
47,95 €

Originalna cijena je prethodna normalna cijena po kojoj smo originalno nudili i prodavali proizvode od 27.5.2024 do 26.6.2024 u svrhu usporedbe.

Popis
Planinarski ruksak Loap HUNTER 45 ima volumen 45 litara i nosivost 12 kg. Čvrsti leđni sistem AVS ima leđnu konstrukciju smještenu nezavisno ...
Popis

LOAP HUNTER 45

Planinarski ruksak Loap HUNTER 45 ima volumen 45 litara i nosivost 12 kg. Čvrsti leđni sistem AVS ima leđnu konstrukciju smještenu nezavisno na ruksaku. Savijena nosna konstrukcija se može izvadite i pruža maksimalnu moguću ventilaciju leđa. Ruksak ima jednu komoru, koju možete puniti odozgo. Naramenice su anatomski oblikovane. Ne nedostaje niti praktični pojas oko struka s dva džepa na zatvarač, bočnim kompresivnim remenjem i podesivim spojem preko grudnog dijela, koji će olakšati leđima. Na gornjem pretincu i od naprijed ruksak ima daljnji džep na zatvarač, na donjem dijelu su dva otvorena džepa a unutra još jedan džep za neophodne sitnice. 

  • Uputa o uklanjanju konstrukcije: Za uklanjanje otporne konstrukcije leđnog sistema AVS trebaš upotrijebiti malo snage - srednje silnog tlaka. Prvo savij donju planšetu smještenu pod pojasom oko struka tako, da ide izvaditi iz tekstilnih džepova na lijevoj i desnoj strani u donjem dijelu ruksaka. Uklanjanje konstrukcije dovrši pomicanjem planšete, koje će omogućiti njezino oslobađanje iz pojasa oko struka. Za vraćanje konstrukcije natrag prati uputu u obrnutom redoslijedu.refleksni elementi
  • remenje za uravnoteženje
  • držači za daljnju opremu
  • anatomski oblikovane naramenice
  • 6 vanjskih i 1 unutarnji džeppojas oko struka
  • spoj preko grudnog dijela
  • oporan na trganje

Tehnički podaci

Materijal
prizmatični poliester Rip Stop, poliuretan
Lumbalni pojas
da
Grudni remen
da
Zatvarač/Patentni zatvarač
poklopac
Broj pretinaca
1
Širina
33 cm
Visina
72 cm
Dubina
24 cm
Obujam
45 l
Težina
860 g
Nosivost
12 kg
Tehnologija
AVS
Kod proizvoda
108764
Kod dobavljača
BH2086-V11T
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Tehnologija
Tehnologija
Ocjena 72
Ocjena
O marci
LOAP