Poštovani kupci, naša web stranica sportisimo.hr je deaktivirana. Proizvodi se više ne mogu naručiti na ovoj domeni. Ako ste već kupili proizvode od nas i želite ih vratiti, ili reklamirati, to možete učiniti ukoliko slijedite OVDJE opisanu proceduru. Nove narudžbe s dostavom u Hrvatsku vršite putem domene sportisimo.com. Hvala na razumijevanju!

Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 6
1x
GIMEG

GIMEG 3-STOVE

Plinski štednjak s tri plamenika Kod: 205272
Boja Bijela (Bijela / Crna)
Veličina os

Na skladištu

Od 23.9. do 25.9. kod tebe s našom dostavljačkom službom

Dostava
58,95 €
Popis
Želiš li puno kuhati na odmoru? S plinskim štednjakom s tri plamenika Gimeg 3-STOVE to uopće neće predstavljati problem. Plinski ...
Popis

GIMEG 3-STOVE

Želiš li puno kuhati na odmoru? S plinskim štednjakom s tri plamenika Gimeg 3-STOVE to uopće neće predstavljati problem. Plinski štednjak s tri plamenika lagan je i vrlo jednostavan za upotrebu. Na njemu ćeš pripremiti najukusnija jela! Plinski štednjak ima tri plamenika za optimalno iskustvo kuhanja. Ima dva izuzetno snažna plamenika od 2,2 kW i jedan plamenik od 0,9 kW. Štednjak je također opremljen stabilnim nosačem za tave, na koji možeš pohraniti dvije velike ili tri manje tave.
Još veću sigurnost pružaju protuklizne nožice na dnu štednjaka koje osiguravaju da uređaj ostane stabilan na mjestu.

Ova peć za kampiranje ima poklopac koji ti omogućuje da pokriješ štednjak kada ga ne koristiš. To ti daje više prostora na pultu Poklopac osigurava da se plamen ne može ugasiti! Plinski uređaj možeš spojiti na cilindar s propanom ili butanom pomoću vijka ili paljenja crijeva. Nakon spajanja na plin, možeš koristiti štednjak i pripremiti najukusnija jela. Jesi li završio/la s kuhanjem? Nakon toga uređaj možeš jednostavno očistiti zahvaljujući uklonjivom nosaču posuda i emajliranih dijelova.

  • ekstra moćni plamenici
  • uklonjivi držač tave
  • noge protiv klizanja

Tehnički podaci

Materijal
čelik, caklina
Gorivo
plin
Snaga
2,2 + 0,9 kW (2 + 1 plamenika)
Širina
33 cm
Duljina
60 cm
Visina
10 cm
Težina
3.5 kg
Kod proizvoda
205272
Kod dobavljača
5129740
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Ocjena 1
Ocjena
O marci
GIMEG